Gyűjtés egy vásárhelyi családnak

 

2019 augusztus végén egy vásárhelyi családi ház romba dőlt. Egy vásárhelyi család háza vált egyik napról a másikra lakhatatlanná. Az édesanya Mariann két gyermekét neveli egyedül, kisebb, Csabi betegséggel küzd. A ház romjai maga alá temették a jövőjüket is.

 

Egy közösség erejét leginkább az mutatja meg, mennyire képes segíteni azokon, akik saját erejükből nem tudnak túljutni egy nehézségen. Hiszem, hogy akkor lehetünk igazán közösség, ha segíteni tudjuk azokat, akiket az élet keményebb próbatételek elé állít. Mariannak nehezebb sors adatott, mint sokunknak. Segítsünk neki, hogy gondoskodni tudjon a gyermekeiről, hogy újra fedél legyen a család feje fölött.

 

A családnak van egy kevés spórolt pénze, ez azonban nem elég ahhoz, hogy a házat ismét lakhatóvá tegyék. Egyedül reményük sincs a helyzet megoldására, egyedül ez nekik túl nagy teher. Ha azonban most sokan adunk nekik csupán egy kis segítséget, akkor közösen könnyen elérhetjük, hogy, Mariann, Csabi és Balázs otthona újraépüljön.

 

Mutassuk meg, hogy mi vásárhelyiek összetartunk! Mutassuk meg, hogy segítünk azoknak, akik rászorulnak! Egyedül mindannyian gyengék vagyunk, de együtt minden akadályt le tudunk győzni.

 

A Facebook oldalamon, és az alább látható bankszámlaszámon gyűjtést szervezünk Mariannak Csabinak és Balázsnak. Kérem, segítsen Ön is egy vásárhelyi család otthonának újjáépítésében!

 

Polgári Hódmezővásárhelyért  Alapítvány

Raiffeisen Bank 12068009-00112689-00100000

Megjegyzésbe: Gábor u. 31. újjáépítésére (6800)

 

 

 

Bálint Gabriella